biztonsági ajtó zárcsere non stop

Zárcsere biztonsági ajtókban


biztonsagi ajto zarcsere Nagyon fontos tudni, hogy a zárcsere milyen ajtónál szükséges. Nyilván nem mindegy, hogy hagyományos ajtóról van-e szó vagy biztonsági ajtóról. A zár lehet akármilyen modern, ha olyan ajtóba kerül ami szinte semmit sem ér.

Ma világban olyan sok ajtó között lehet válogatni, de sajnos a zárak nem biztonsági zárak a legtöbb esetben hanem alap zárak. Szintén az ajtó vásárlásánál oda kell figyelni a leendő ajtónk biztonsági szintjére, mert nem minden biztonsági ajtó ad valódi biztonságot.

Ha valaki biztonsági ajtót kíván venni soha ne a szín és a mintázata legyen az elsődleges szempont, mert ezek csak szép látszatot nyújtanak nem biztonságot növelik.

Biztonsági ajtó zárcsere garanciával

biztonsági ajtó zárcsere:

biztonsagi ajto zarcsere A jó minőségű biztonsági ajtóknál az ajtó a tokkal együtt acéllemezes továbbá az ajtó vastagságát tekintve minimum 2,5- 3 mm vastag legyen, illetve az ajtó tok 1,5- 2 mm vastag legyen. Ezek a vastagságok jellemzik a valódi biztonságot nyújtó ajtókat.

 

Az olyan biztonsági ajtókban amik igazán megbízhatóak jó minőségi zárak vannak, mint például a Cisa zár, Mottura zár, Viro zár, ezeket úgy nevezik, hogy kéttollú zárak. Ezeket a zárakat nem lehet olyan módszerekkel kinyitni mint a magkihúzás, savazás, zártörés, finom nyitásos módszerek.

Ezeknek a záraknak az áruk is picivel magasabban kezdődnek, de minőségileg is sokkal komolyabbak.
Biztonsági ajtó zárcsere szükség szerint
Biztonsági ajtó zárcsere
06-70-237-74-71    06-30-827-33-60


Szakembereink a rendelkezésükre állnak biztonsági ajtó zárcsere és hagyományos ajtó zárcsere setén is egyaránt. Minden elvégzett zárcsere vagy zárszerelés követően 1 év teljes körű garanciát biztosítanak. Biztonsági ajtó zárcsere és zárszerelés hozzáértő tapasztalattal.