Cr zárcsere Budapesten és környékén!

Cr zárcsere egy év garanciával minden nap non- stop ügyelettel!cr zarcsere A Cr cég olaszországban alakult 1955- ben, mára már az egyik vezető zár gyártóvá vált. Arra törekszik és sikerül is neki, hogy olyan zárakat gyártson ami minden igényt kielégít. A Cr zárak igény széles skálája van már a piacon, egyaránt felszerelhetőek fém és fa ajtókra. Fontos a Cr cég számára, hogy zárjaik olyan magas technológiával gyártsák ami jó hírnévre tesz szert. A Cr cég 1991- ben a Securidev francia céghez csatlakozott, a francia Securidev céghez több neves cég is csatlakozott.

A Cr biztonsági zárak általában három irányban működő és 4 löketes , 6 lamellás biztonsági trezorzárak. A lamellák védelméről a zár dobozára erősített magánlap gondoskodik. A Cr zár működése kicsi hangosabb, de teljes mértékig stabil és erős zárszerkezett, kiemelkedő biztonsági zár. A Cr zárhoz 4 db kulcs jár, 3 db kulcs a zárat mükődteti és 1 db kulcs pedig csak a zár nyelvet, a 3-dik kulcsot más néven szerviz kulcsnak nevezik. Az összes kulcs a leendő tulajához lefóliázva kerül.

A Cr zárról tudni kell, hogy nem mindegyiket lehet kódolni, ha elhagyjuk a kulcsot vagy ellopják csak cserélni lehet. Természetesen van olyan Cr zár amit lehet kódolni mint például a Cr T Cambio típust, a T Cambio zár típushoz egy kódoló csavar is jár.

Cr zárcsere éjjel és nappal

Cr zárcsere hozzáértő szakemberek álltal, reális áron, gyors és professzionális munkavégzéssel Budapesten és környékén.

Szakembereink jól ismerik a Cr zár típusait, ha önnek Cr zárcsere vagy Cr zárszerelés válik szükségessé vegye fel velünk a kapcsolatot. Budapesten és környékén vállalunk minden fajta Cr zárcsere és Cr zárszerelés munkálatokat non- stop ingyenes kiszállással.

Szak mestereink folyamatosan képzik magukat, folyamatosan lépést tartanak a modern dolgok ismeretségével, hogy önnek akár milyen Cr zár legyen is ajtajába ha szükséges gyorsan és szakszerűen tudjanak segíteni. Cr zárcsere gyorsan és pontosan, reális árakon, éjjel és nappali ingyen kiszállással!

Cr zárcsere garanciával!

Budapesten és könyékén állunk rendelkezésére Cr zárcsere és Cr zárszerelés szolgálatunkkkal!

Cr zárcsere, hogy otthona védett legyen az illetéktelen behatolásokkal szemben és annak nyílon az ajtó akinek ön engedélyezi! Hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal és a Cr zárcsere igényeket kérje mestereinktől!

Ne az ideig- óráig tartó megoldást válassza!

Cr zárak hosszú évekig megvédik önt a behatolásokkal szemben! Cr ajtózárak roppant masszív zártípusok, amiket nem könnyű kinyitni méh egy hozzáértő mesternek sem, egy illetéktelennek meg egyszerűen lehetettlen feladat!

Ne bízza otthona védelmét bárkire, Cr zárcsere csapatunk éjjel- nappal a rendelkezésére áll!
Cr zárcsere, Cr zárszerelés hozzáértő szakértelemmel, földi árakon!