Zárjavítás gyors javítás.

Kire bízzalak zárjavítás? Avagy az örökzöld kérdés: a szomszéd ezermester legyen vagy a szakember?

zarjavitas Akihez egyszer már betörtek, annak nem kell nagyon bizonygatni, hogy milyen fontos a megfelelő védelem és a megelőzés. "Késő bánat, ebgondolat" - mondja nagyon bölcsen a magyar közmondás is. Azaz jó idejében gondoljuk meg a döntésünket, mert sokszor előfordul, hogy utólag már nem lehet helyrehozni bizonyos dolgokat. Egy betörés is lehet pont ugyanilyen.

Ha például egy laptop tűnik el otthonról, az nem csak, mint műszaki berendezés vagy használati tárgy fog hiányozni a családból, hanem lehetnek rajta pótolhatatlan dokumentumok, családi képek, iratok, nyilvántartások, amiket visszahozni, helyreállítani képtelenség. Ezért a zárjavítás ne legyen érzelmi döntés, nyugodtan mondjon NEM-et a szomszédnak vagy rokonnak, és válasszon olyan megbízható szakembert, aki naprakész a biztonságtechnikai megoldásokat illetően, és színvonalas zárjavítás szolgáltatást nyújt.

Zárjavítás szakértelemmel éjjel és nappal

Milyen a jó zárjavítás?

zarjavitas A zárjavítás nem csak fizikai rutinmunka. A zárjavítás tulajdonképpen ajtómentésről, biztonságról és a kornak megfelelő védelemről szól. A mai zárak már közel nem olyan egyszerű működésűek vagy azonnal javíthatók, mint régen, kellő szakértelem és gyakorlati tapasztalat kell hozzá. Egészen máshogy zajlik a zárjavítás, ha valaki élete első zárjavításának áll neki, menet közben ismerkedve az érdekesebbnél érdekesebb elemekkel, újdonságokkal, és egészen más a zárjavítás, ha valaki már a századik zárat szedi szét és szereli össze.

 

 

Mielőtt nekilátna egyedül, vagy a szomszéd bácsival karöltve megszerelni a tönkrement zárat, olvassa el figyelmesen hasznos tanácsainkat.

3 jótanács zárjavítás elött

1. A szétszedett zárat össze is kell szerelni
Figyelem! A zárat nem csak szétszedni, hanem megfelelő módon tudni kell összeszerelni is! Ne álljon neki zárat javítani, ha nem tökéletesen biztos abban, hogy meg tudja szerelni. Higgye el, sok mérgelődéstől, kudarctól kímélheti meg magát, ha inkább szakemberre bízza a dolgot.

2. Ne csak egy "épp, hogy működő" zár legyen a végeredmény
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a zár az ajtó legfontosabb része. Ne azért állítsuk helyre sebtében, mert az elromlott zár esztétikailag rontja az összképet, hanem azért, hogy a család, és az értékek biztonságban legyenek. Ez csak egy tökéletesen működő és záródó ajtóval lehetséges.

3. Ne az ideig-óráig tartó megoldást válassza!
"Egy zsírozáshoz csak nem hívok szakembert!" - lehet hallani sokszor. Pedig a mai zárak már bonyolultak, kifinomultak és érzékenyek, nem úgy viselkednek, mint a 20 évvel ezelőtti elődeik. Soha ne álljon neki zsírozni, olajozni, tisztítani a szoruló, akadozó zárat, mert könnyen tönkreteheti azt, vagy csak átmenetileg hoz vele javulást. Hallgasson inkább a szakértő tanácsra, és hívjon szakembert, hiszen otthona védelme mindennél fontosabb.

Ne bízza otthona védelmét akárkire, bízza a szakemberre! Hívja profi zárszakértő csapatunkat!

Zárjavítás mesterfokon, kedvező áron, éjjel-nappal!